Play Video
De Ce Spuma Poliuretanica

Ce este Spuma Poliuretanica ?

Spuma poliuretanica este un material compus din doua componente lichide(Poliol si Izocianat) care sunt combinate printr-o reactie exoterma ce are loc imediat si care isi mareste volumul pentru a putea umple spatiile libere. 

Acesta este un material sintetic, multifunctional ce poate fi utilizat pentru umplere, montare, etansare, fixare, lipire si de asemenea, putem spune ca aceasta este o metoda completa de izolatie (termo, fono si hidro) care adera excelent la materiale des utilizate in constructii (beton, ciment, lemn, PAL, otel, asfalt etc.) ce poate fi aplicata pe orice plan inclinat.

Care sunt tipurile de spuma poliuretanica ?

Spuma poliuretanica poate fi clasificata in doua tipuri: 

Spuma poliuretanica pentru izolatii cu celula deschisa: reprezinta un tip de spuma in care celulele nu sunt inchise complet,iar ca aspect se aseamana cu buretele. Este recomandata pentru a fi aplicata in interior, are perfomante termice mai reduse deoarece nu rigidizeaza si are o versiune inflamabila si auto-stingatoare.

Spuma poliuretanica pentru izolatii cu celula inchisa: reprezinta un tip de spuma in care celulele sunt mai mici, fiind mai compacta. Este recomandata pentru a fi aplicata in zone exterioare(proiecte de acoperire sau alte aplicatii in aer liber) dar de asemenea, poate fi folosita oriunde in casa.

Ce sarcini indeplinește spuma poliuretanica ?

Cauti cea mai buna echipa in izolatii cu spuma poliuretanica?