Serviciile Noastre

Izolatia cu spuma poliuretanica reprezinta una dintre cele mai eficiente si confortabile metode datorita echipamentului(de exemplu: un pistol cu presiune face posibila aplicarea aproximativ a 300 de metri patrati de material intr-o singura zi) dar si datorita faptului ca este un proces ce poate fi executat in absolut orice perioada a anului si pe orice tip de material. 

Ofertele sunt personalizate!
Preturi incepand de la 11€ / m2

Termoizolarea face parte din categoria celor mai importante aspecte legate de design-ul tehnic al unei constructii care asigura confort si este una dintre cele mai rentabile metode din punct de vedere al costurilor. 

Datorita acesteia eficienta energetica a unei cladiri este sporita si ajuta la mentinerea cheltuielilor si a consumului la un nivel scazut prin reducerea pierderilor in procesul de alimentare cu energie.

Odata cu diminuarea emisiilor de CO2 si micsorarea consumului de energie contribuie la protejarea mediului.

In termoizolari, se foloseste spuma poliuretanica rigida ce are o densitate scazuta si o flexibilitate ridicata, astfel incat sa poata fi aplicata pe orice suprafata, indiferent de forma acesteia, ceea ce o recomanda in special pentru cladirile cu o arhitectura complexa.

Acest tip de izolatie nu putrezeste si elimina posibilitatea de aparitie a mucegaiului, fiind rezistenta la orice tip de eroziune produsa de vant, apa si la orice temperatura.

Hidroizolarea impiedica sau reduce infiltrarea sau orice alta actiune a apei asupra unei constructii reprezentand un sistem revolutionar prin care diferite suprafete sunt etansate si sigilate cu ajutorul unor echipamente performante care asigura o aplicabilitate simpla si rapida. 

Spuma poliuretanica cu un continut de celula inchisa mai mare de 96% asigura hidroizolatie la grosimi mai mari de 4,5cm la aplicari pe suprafete orizontale, insa expusa la soare devine casanta, incepe sa se sfaramiteze tocmai de aceeea, poliureea, o membrana subtire si foarte rezistenta, asigura hidroizolatie imbatabila si deserveste ca strat de protectie fizica si impotriva razelor U.V.

Poliureea este un elastomer, care se obtine prin reactia de policondensare a izocianatilor si a aminelor. In timpul reactiei trebuie sa fie pastrate proportiile adecvate ale reactantilor si temperatura sa fie corespunzatoare. Rezultatul este un strat de elastomer durabil si de incredere care este rezistent la conditiile meteorologice dificile.
Membrana de poliuree trebuie aplicata pe o suprafata uscata si degresata. Acest proces se efectueaza prin pulverizare Procesul de creere a shell-ului nu este complicat si este relativ rapid.

Un lucru important si bine de stiut este faptul ca atat stratul de spuma cat si cel poliureea trebuie sa fie aplicate in aceeasi zi.
Aplicarea are loc doar pe suprafete uscate, prin pulverizare, la temperaturi peste 5 grade Celsius si cu o viteza a vantului calma.

Poliureea, o membrana foarte rezistenta si cu un indice de alungire de peste 200%, are o durata de viata mai mica fiind expusa la trafic, intemperii si caldura excesiva. Cand poliureea se deterioreaza aceasta se reaplica cu primer peste stratul de spuma poliuretanica. Rezultatul final consta in obtinerea unei hidroizolatii poliuretanice complet neteda, omogena si fina.

Izolarea pentru acoperisuri si pereti reprezinta una dintre metodele ce are o plaja larga de finisare(cu zidarie sau piatra, cu ghipscarton pe structura, prin placare, cu tigla aplicata peste spuma) se instaleaza cu usurinta, nu necesita ancorare, costul este competitiv si nu prezinta probleme cu emisia in exterior. 

Tratare pardoseli si strat protectie tevi de apa: izolarea acestora este un factor important. Fara o izolatie eficienta o parte din caldura va fi pierduta si se va produce disconfort termic. Pentru acest tip de izolare se foloseste spuma cu celula inchisa ce este suflata direct peste pardoseala sau tevi deoarece este rigida si are un coeficient de transfer termic scazut ce nu necesita o grosime mare pentru confortul termic dorit. 

In cazul pardoselilor, peste spuma se poate veni direct cu un strat de beton pentru nivelare peste care mai apoi se poate pune adeziv.