Tipurile de spuma poliuretanica si diferentele dintre acestea

Tipurile de spuma poliuretanica si diferentele dintre acestea

Fara indoiala, afirmam cu incredere ca spuma poliuretanica este cel mai bun material de etansare.

Proprietatile principale ale spumei sunt parametrii termici foarte buni si anume are o rezistenta de la -200°C la + 135°C.

De asemenea, conductivitatea termica este in medie de 0,026 W/m2, iar densitatea cea mai favorabila dupa intarirea spumelor rigide este de obicei de 35 – 50 kg/m³.

Spuma poliuretanica se imparte in doua categorii: cu celula deschisa si cu celula inchisa.

Spuma poliuretanica cu celula deschisa este destinata aplicatiilor interioare (pereti, acoperis) si pe langa cresterea confortului termic, prezinta si un factor foarte ridicat de suprimare a zgomotului.

Referitor la parametrii tehnici, spuma poliuretanica cu celula deschisa are o densitate de 7–14 kg/m3, iar coeficientul sau de transfer de caldura este cuprins intre 0,034 si 0,039 W / (m * K).

Spuma poliuretanica cu celula inchisa are o rezistenta ridicata la apa, este mai rigida, utilizarea ei se face in incaperi cu umiditate mare cum ar fi  zidurile de fundatie izolatoare, peretii exteriori, tavanele, acoperisurile si podelele. De asemenea, se poate utiliza in cladiri industriale si de utilitati, de exemplu pentru izolarea salilor de productie, depozite, frigorifice si cladiri pentru animale.

Densitatea lor variaza intre 30 – 60 kg/m³. Coeficientul de transfer de caldura este de la 0,02 la 0,024W / (m * K).

Spuma poliuretanica este material care are o aderenta foarte buna atat pe suprafetele verticale cat si pe cele orizontale si are o structura poroasa.

Echipa Izolatii Bucuresti afirma cu convingere completa ca spuma poliuretanica este  un material ideal pentru toate lucrarile de constructie si renovare.

Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro