Caracteristicile si beneficiile spumei poliuretanice

Caracteristicile si beneficiile spumei poliuretanice

Caracteristiciile si beneficiile spumei poliuretanice sunt numeroase insa astazi vom enumera doar cateva dintre acestea:

  • Este un material puternic izolator

Are o eficienta mult mai mare comparativ cu metodele traditionale cunoscute(vata minerala, polistiren). Spuma poliuretanica cu celula inchisa are factorul de transfer termic – λ = 0.022 W/m*K, cu pana la 50% mai bun decat materialele traditionale care au λ in jurul valorii de 0.04 W/m*K.

  • Ajuta semnificativ la economisirea energiei

Datorita faptului ca izoleaza foarte bine, reduce semnificativ costurile facturilor de energie sau gaze. Reduce cu peste 50% pretul spre deosebire de metodele traditionale care reduc pretul utilitatilor pana la 30%.

  • Etanseaza foarte bine

Spuma poliuretanica reuseste sa creeze un sigiliu atat de puternic incat este de 24 de ori mai eficient la blocarea infiltratiilor de aer decat celelalte tipuri de izolatie.

  • Este o bariera foarte buna pentru umezeala

Spuma poliuretanica este un material care nu absoarbe absolut deloc apa, fiind impermeabil. Apa si umezeala se pot infiltra cu usurinta prin crapaturi daca etansarea nu a fost facuta corect.

  • Nu mucegaieste si nu permite patrunderea alergenilor, rozatoare si insectelor

Componentele spumei poliuretanice nu reprezinta o sursa de hrana pentru mucegai sau bacterii. De asemenea, datorita spatiilor goale umplute si rigiditatii acesteia, soarecii nu-si pot creea cuib in interiorul acesteia.

  • Are o durata a vietii foarte mare

Durabilitatea spumei atinge minim 25 de ani datorita substantelor din compozitie. Investitia in acest material isolator se merita datorita iti permite sa recuperezi banii investiti si sa economisesti pe termen lung datorita performantei sale.

Echipa Izolatii Bucuresti iti garanteaza lucrari de calitate la preturi excelente!

Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro