Ce este izolarea cu spuma poliuretanica?

Ce este izolarea cu spuma poliuretanica?

Izolarea cu spuma poliuretanica este o solutie moderna si eficienta pentru economisirea timpului si a resurselor. Astfel rezolvi doua probleme simultan: cautarea materialelor de izolatie si cautarea unei echipe de aplicatori potriviti experimentati. Avantajul tau este ca noi te ajutam atat prin oferirea unui material eficient, spuma poliuretanica si iti punem la dispozitie o echipa implicata, cu o experienta de peste 10 ani in ceea ce fac.

Izolarea cu aceasta spuma este de mai multe feluri (celula deschisa sau celula închisa), depinde de nevoile si dorintele fiecarui client in parte cum ar fi: umplere, montare, etansare, fixare, lipire si de asemenea, este o metoda completa de izolatie (termo, fono si hidro) care adera excelent la materiale des utilizate in constructii (beton, ciment, lemn, sticla, metal, PAL, otel, asfalt etc.).

Aplicatiile spumei poliuretanice sunt multiple, atat in domeniul casnic (case rezidentiale), cat si in cel industrial (frigidere, depozite, hangare, containere etc.)

Noi iti stam la dispozitie, iti garantam calitate si executam lucrari atat in BUCURESTI cat si in ILFOV. Contacteaza-ne si un consultant de-al nostru va poate oferi orice detaliu aveti nevoie!

Adresă: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro