Cum se aplica spuma pentru o izolatie de calitate?

Cum se aplica spuma poliuretanică pentru a avea o izolație de calitate?

          Aplicarea corecta a spumei poliuretanice este foarte importanta intr-un proiect de izolare si tocmai de aceea astazi ne-am gandit sa povestim putin despre acest subiect.

Spuma poliuretanica este un material compus din doua componente lichide(Poliol si Izocianat) care sunt combinate printr-o reactie exoterma ce are loc imediat si care isi mareste volumul pentru a putea umple spatiile libere.  

Aceasta se aplica:

  • prin pulverizare cu ajutorul unui dispozitiv de inalta presiune;
  • pe orice plan inclinat; pe suprafete curate, fara urme de ulei sau grasimi, portante, fara praf, iar dupa aplicare, surplusul poate fi taiat.
  • pe tot parcursul anului insa dacă temperaturile din incapere sunt prea scazute, este indicat sa se incalzeasca incaperea.

Inainte de aplicarea propriu-zisa a spumei poliuretanice este indicat sa verificam conditiile atmosferice si a caracteristicile de la nivelul subtratului si ajustarea parametrilor de aplicare, astfel incat acestia sa ajunga sa respecte recomandarea producatorului.

Se recomanda respectarea grosimilor indicate pentru fiecare strat aplicat in parte si respectiv a timpului de racire, ce trebuie alocat intre doua treceri. Aplicarea unei cantitati mai mari de material per strat, fara a respecta timpul de racire sugerat poate afecta calitatea spumei.

Izolații-București este echipa ta de incredere pentru izolații de calitate!

Adresă: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro