Eficienta spumei poliuretanice pentru fonoizolatie

Eficienta spumei poliuretanice pentru fonoizolatie

Pentru a izola fonic o incapere trebuie sa tinem cont de urmatoarele 3 metode:

  1. ermetizarea: principalele locuri pe unde pot intra undele sonore sunt crapaturile si golurile. Prin inchiderea acestora, nivelul de izolare fonica creste.
  2. absorbtia: izolarea zonelor goale dintr-o incapere amortizeaza ecoul.
  3. cresterea grosimii: prin cresterea volumului peretiilor, undele de sunet se amortizeaza.

Deși exista numeroase solutii pentru izolarea fonica, eficienta spumei poliuretanice castiga detasat. Datorita faptului ca spuma poliuretanica ofera o izolare termica foarte buna, simultan, aceasta va si fonoliza incaperea. Aceasta reduce zgomotul exterior, absoarbe sunetul provocat de tevi, nu permite trecerea sunetului dintr-o incapere intr-alta.

Intrebarea des intalnita de catre noi este referitoare la comparatia spumei cu celula inchisa si deschisa si care dintre cele doua izoleaza mai bine.

Ambele sunt performante si sunt bariere de aer, insa in izolarea fonica, celula deschisa prezinta o eficienta mai mare. Spuma poliuretanica cu celula deschisa absoarbe sunetul, in timp ce spuma poliuretanica cu celula inchisa respinge sunetul.

          Echipa Izolatii Bucuresti executa lucrari de termoizolatie, hidroizolatie, fonoizolatie atat in Bucuresti cat si in Ilfov si iti garanteaza calitatea la preturi accesibile!

Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro