Izolatia optima pentru sezonul rece

Izolatia optima pentru sezonul rece

Pentru ca sezonul rece deja a inceput si temperaturile sunt din ce in ce mai scazute si pentru ca gerul inseamna cheltuieli mai mari pentru incalzire, putem spune ca o discutie referitoare la termoizolatia cu spuma poliuretanica este izolatia optima pentru sezonul rece.

Am facut o comparatie intre spuma poliuretanica de 5cm grosime si mai multe materiale termoizolante.

Eficienta termica ne este aratata de conductivitatea termica (notata cu litera greceasca “ λ “ –lambada) si de asemenea este exprimata si in (W/mK), iar cu cat valoarea este mai mica, cu atat materialul este mai bun izolant termic.

De exemplu, spuma poliuretanica de 5cm este echivalenta cu un perete de 58cm de caramida cu goluri sau cu o grosime echivalenta de beton de 435cm.

Polistirenul expandat alb are conductivitatea termică 0.036 – 0.044 W/mK (depinde de producator). Polistirenul gri (cel grafitat), poate scadea spre 0.032 W/mK. Caramida cu goluri (blocurile ceramice) poate avea între 0.2 – 0.25 W/mK. Caramizile pline au în jur de 0.7 – 0.8 W/mK.

Stim ca alegerile in constructii sunt destul de dificile pentru ca implica foarte multe critercii de care trebuie tinut cont.

Compania Izolatii Bucuresti va sta la dispozitie pentru termoizolare cu spuma poliuretanica atat in Bucuresti cat si in Ilfov!

Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro