Pasii necesari pentru a beneficia de o termoizolatie

Pasii necesari pentru a beneficia de o termoizolatie facuta de noi

Astazi ne-am gandit sa facem o descriere succinta a pasilor ce trebuiesc urmati daca sunteti interesati ca echipa Izolatii Bucuresti sa efetueaza o izolatie cu spuma poliuretanica pentru dumneavoastra.

Primul pas: Apelati la un consultant Izolatii Bucuresti

Primul pas consta in a lua legatura cu unul dintre membrii echipei Izolatii Bucuresti. Veti avea parte de o discutie telefonica unde vi se vor pune cateva intrebari legate despre locul unde doriti sa aplicati spuma, urmand sa va recomande tipul de spuma care se potriveste acelui tip de lucrare, grosimea stratului si veti fi informat despre o oferta estimativa. De asemenea va poate comunica data in care se poate efectua lucrarea.

Al doilea pas: Masurarea si evaluarea spatiului

Dupa discutia telefonica si clientul este hotarat sa izoleze cu spuma poliuretanica, un agent al companiei noastre se va deplasa la locul unde va avea loc lucrarea clientului pentru a efectua o masuratoare exacta a spatiului.

Al treilea pas: Programarea lucrarii

Dupa stabilirea tuturor detaliilor, va avea loc programarea lucrarii si confirmarea acesteia. La cererea clientului, lucrarea se poate reprograma dar instiintarea trebuie facuta cu cel putin 3 zile inainte.

Al patrulea pas: Pregatirea spatiului de lucru

Inainte de inceperea efectiva a izolarii, clientul trebuie sa pregateasca incaperea corespunzator si anume: geamurile sau orice alta suprafata ce nu se vrea a fi murdarita se vor acoperi, eventualele goluri cu deschidere spre exterior ( ex: îmbinarea dintre acoperiș și pereți, saceagul) se vor unde este cazul, astfel incat spuma sa nu iasa spre exterior. De restul spațiului ne vom ocupa noi astfel incat la finalul lucrarii sa obținem o izolatie fara punti termice.

Al cincilea pas: Executarea lucrarii

Ajunsi in locatie, ne pregatim solutiile si punem in functiune aparatura necesara pentru a incepe izolarea. Va urma apoi procesul de izolare efectiv tinand cont de specificatiile alese si masurand ocazional pentru a ajunge la grosimea stabilita. Lucrarea dureaza in medie 2 ore pentru fiecare 100mp aplicati.

Aplicam spuma poliuretanica si pentru mai multe detalii puteti sa ne contactați telefonic si un consultant va sta la dispozitie pentru proiectul dorit! 

Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro