6 beneficii ale spumei poliuretanice cu celula inchisa

6 beneficii ale spumei poliuretanice cu celula inchisa care te vor convinge sa iti izolezi casa

Spuma poliuretanica este un material compus din doua componente lichide(Poliol si Izocianat) care sunt combinate printr-o reactie exoterma ce are loc imediat si care isi mareste volumul pentru a putea umple spatiile libere.

Acesta este un material sintetic, multifunctional ce poate fi utilizat pentru umplere, montare, etansare, fixare, lipire si de asemenea, putem spune ca aceasta este o metoda completa de izolatie (termo, fono si hidro) care adera excelent la materiale des utilizate in constructii (beton, ciment, lemn, PAL, otel, asfalt etc.) ce poate fi aplicata pe orice plan inclinat.

Beneficiile izolarii:

 1. Material puternic izolator
  Prezinta cel mai inalt rang de pe piata, clasat R-6 referitor la valoarea de rezistenta sau capacitatea de a oferi un sigiliu etansat la aer.
  Sigilieaza perfect toate unghiurile, fara punti termice.
 2. Economisirea energiei
  Datorita spumei poliurertanice, se econimiseste o cantitate semnificativa din cheltuielile cu energia.
  Ca medie, 50% sau mai mult.
 3. Sigileaza excelent

Izolatia cu spuma poliuretanica creeaza un sigiliu etans puternic, care s-a dovedit a fi de 24 de ori mai putin permeabil la infiltrarea aerului decat alte tipuri de izolatie.

 1. Este bariera pentru umiditate

Izolatia cu spuma poliuretanica este impermeabila si datorita faptului ca etanseaza foarte bine, in caz de inundatii, aceasta nu va absorbi apa asa cum alte material o fac.

 1. Este tratat impotriva mucegaiului, bacteriilor, insectelor si rozatoarelor
  Spuma de poliuretanica nu prezinta numai rezistenta la apa, dar este compusa dintr-un polimer inert care nu ofera nicio sursa de hrana pentru mucegai, bacterii, insecte si rozatoare.
 2. Durata de viata lunga

Prezenta polimerului inert din compozitia spumei ii permite sa aibe o durata de viata foarte lunga. Investitia intr-o izoatie cu spuma poliuretanica se merita si datorita faptului ca are performanta la niveluri optime pentru perioade indelungate de timp.

Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro