Spuma poliuretanica-material ignifug

Spuma poliuretanica-material ignifug

Focul reprezinta o mare amenintare pentru viata umana. Acesta este motivul pentru care se impun cerinte stricte asupra sigurantei la incendiu a cladirilor. Materialele de construcție necombustibile ajuta la evitarea aparitiei si raspandirii incendiilor. Printre aceste produse se prevede si spuma poliuretanica-material ignifug.

Datorita calitatii superioare de care da dovada, in ultima perioada izolatia cu spuma poliuretanica a reusit sa capteze atentia mai multor persoane si a acaparat o cota de piata destul de mare.

Ne este foarte des adresata intrebarea “Este cu adevarat spuma poliuretanica ignifuga?”

Raspunsul este clar si raspicat, DA, spuma poliuretantica este material ignifug si atinge cu brio standarde inalte cu privire la reactia la foc.

Printre componentele principale ale spumei poliuretanice se afla si substanțe care dau produsului caracteristici unice legate de rezistența la caldura, precum si impermeabilitatea la fum si gaz.

Spuma poliuretanica trebuie aplicata in zonele in care siguranta impotriva incendiilor joaca un rol important.

Daca v-ati convins ca spuma poliuretanica este cel mai bun material izolator ignifug pentru casa dumneavoastra, atunci contactați-ne pentru a stabili o intalnire cu unul din consultanții echipei noastre și pentru a beneficia de serviciile Izolatii-Bucuresti.

 

Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Ilfov

Număr de contact: 0752 539 138

Mail: office@izolatii-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/izolatiibucuresti

Instagram: www.instagram.com/izolatii.bucuresti

www.izolatii-bucuresti.ro

www.hidroizolatii-spuma.ro